BLD MYI KULTAA
by on March 11, 2014 in News

BLD_Kultatukku

Julkaistu 11.3.

Kuopiolainen Black Light Discipline -yhtye julkaisi viime viikon perjantaina kolmannen albuminsa “Death By a Thousand Cuts”. Bändin jäseniä nähtiin 10.3. eli vain neljä päivää levyn julkaisun jälkeen myymässä kultaa huippuhintaan Kuopion Alatori Apajassa sijaitsevassa Kultatukussa.

Bändin rumpali Veikka Jokela kommentoi asiaa: “Olimme todella yllättyneitä siitä, että myimme kultaa näinkin nopeasti. Levykin julkaistiin vasta viime perjantaina. Tästä on hyvä jatkaa!”

Myytävänä olivat yhtyeen basistin Jani Rissasen kultainen ranneketju sekä kitaristin Joonas Pulkkisen rippikoru. Molemmat miehet olivat haaveilleet kullan myynnistä jo pitkään ja yllätys olikin suuri, kun Kultatukun hyvittämä hinta oli moninkertainen odotuksiin nähden.

Bändin kosketinsoittaja Janne Kankkunen toteaa: “Tässä tuli yksi etappi taas bändin historiassa täyteen. Innostuimme myös tiedosta, että Kultatukku ostaa myös platinaa. Se onkin nyt meillä seuraavana tähtäimessä.”

Kitaristi Joonas Pulkkinen innostui jo uhoamaan: “BLD myy platinaa vielä ennen kesää!”

Kuva: Mirka Hagman. Kuvassa vasemmalta oikealle Veikka Jokela (rummut), Janne Kankkunen (koskettimet), Joonas Pulkkinen (kitara), Jani Rissanen (basso) ja Eija Juutinen Kultatukusta.

Copyright - BLD 2019